Life- en Performance coaching

Of je nu een eenmanszaak hebt of aan het hoofd staat van een imperium, jij bent ondernemer. Dat ben je niet voor niets. Jij weet als ondernemer dat je je eigen wereld kunt creëren. Maar wees eens eerlijk, is dat bij jou vooral theorie of ook de praktijk?

Wie je ook bent en wat ook jouw doel is, bij BOOST kies je voor het creëren van werkbare patronen. Voor een mindset van succes, in je business én in de rest van je leven. Wat je in het klein doet, doe je in het groot ook. Dus doe je ze maar beter vanuit je kracht!

Wij kiezen voor een focus op intensieve personal coaching, gecombineerd met uitdagende fysieke trainingen en een spirituele ontdekkingsreis naar jouw kracht. Een interessante balans tussen humor en lichtheid, scherpe feedback en mentale groei. Omdat we uit ervaring weten dat dát is wat werkt!

Onze toegewijde coaches bieden diverse trajecten:

1. BOOST BUSINESS EXPERIENCE

2. BOOST PERFORMANCE COACHING

3. INJEKRACHT IN-HOUSE TRAINING

4. BOOST SOCIETY

Maak kennis met Boost Your Business bij Boost

Vraag direct online de startinformatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Contact

Boost Health Club
Lambertus Hortensiuslaan 76
1412GX Naarden

06-47992234
Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.