Weten of Boost dé personal trainer voor jou is?

Ben jij op zoek naar een personal training studio in De Meern en 't Gooi? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met coaching, groepstraining en/of personal training? Dan is Boost De Meern of 't Gooi dé personal training studio voor jou. Dé expert op het gebied van fysieke en mentale coaching d.m.v. personal training.

Pakket op maat: 5 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste pakket uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Boost. Daarom is er voor jou de online BOOST check. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk abonnement het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze check is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een pakket check op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 • * velden zijn verplicht.

Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.