Boost Your Program

Transformatie is wat nodig is om een blijvend resultaat te creëren. Je kunt andere resultaten willen en tegelijkertijd precies blijven wie je nu bent. Verandering begint allemaal bij het fundament = JEZELF! Dat is precies waar het vaak misgaat: de meeste mensen werken niet aan het fundament (hun eigen IK), maar ze werken aan de bouwstenen (gedrag, acties, gedachten, etc). Echter, bij de eerste harde wind of winterse bui, storten bouwstenen zonder een fundament natuurlijk keihard in elkaar.
Tijdens het INTRO BOOST PROGRAM maak je in 30 dagen tijd de ultieme start op weg naar jouw persoonlijke transformatie. In dit programma maken we een begin met het creëren van een zo krachtig mogelijk fundament, waardoor alles wat je daar vervolgens op bouwt, staat als een huis!

Wanneer je geïnteresseerd in deelname aan dit programma dan kun je een afspraak maken met één van onze coaches. Jullie gaan samen kijken of het 30 dagen INTRO BOOST PROGRAM bij jou past.
Wij werken met bijzonder toegewijde mensen die bereid zijn de dingen te doen die nodig zijn om het resultaat te behalen die zij voor ogen hebben.

We hebben 1 heel belangrijk ding van jou nodig. Dat is je absolute commitment. Zonder jouw commitment is elke euro verloren geld en kun je het beter doneren aan een goed doel.

Abonnement op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste abonnement uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Boost Health Club. Daarom is er voor jou de online abonnementscheck. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk abonnement het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een abonnementscheck op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 • * velden zijn verplicht.

Contact

Boost Health Club
Lambertus Hortensiuslaan 76
1412GX Naarden

06-47992234
Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.