Coaches de Meern

Timar (Clubmanager BOOSTClub de Meern)

'It all starts with you, and that which never starts, also finishes with you'.

Ontmoet onze life en performance trainer en coach Timar. Timar is mede eigenaar en hoofdtrainer van BOOST Club De Meern. Timar is een coach die niet stopt tot dat jij je resultaten bereikt hebt. Timar is mega energiek en enthousiast en leert jou te stoppen met stoppen. 

Zit je niet lekker in je vel? Wil je graag gehoord en gezien worden? Wil jij naar de next level met jezelf? Resultaten boeken die je bijna niet durft uit te spreken omdat je denkt dat jij het niet kan? Dan weet je hem nu te vinden! 

Timar is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance Training en coaching 

🚀 Life-en transformatiecoaching

🥒 Voedingsbegeleiding op maat

👯‍♀️ Groepstraining


Chris

'It always seems impossible until it's done. No guts, no glory. Do it'.

Ontmoet onze life en performance trainer en coach Chris! Chris heeft brede ervaringen vanuit de topsport en Defensie en hij weet als geen ander wat dealen met obstakels betekent. Hij vertelt je in begrijpelijke taal hoe jij niet alleen je lijf, maar ook je mindset zo kan transformeren dat het een blijvend positief effect heeft op je leven. Chris is erg empathisch en duidelijk en hij laat jou zien dat er ook andere paden in het leven zijn om te bewandelen. Chris leert jou jezelf kennen en creëert samen een krachtig fundament zodat je niet meer terugvalt in oude patronen. 

Chris is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance Training en coaching

🚀 Life-en transformatiecoaching

🥒 Voedingsbegeleiding op maat

👯‍♀️ Groepstraining (voor kids)


Dennis

'We all have two lives. The second one starts when we realize we only have one. That life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself. Let's Create You'.

Ontmoet onze Performance & Life Coach Trainer Dennis. Naast trainer en powercoach in hart en nieren ook actief functionerend politieman in Amsterdam. Dennis neemt zijn ervaring en vakkundigheid uit het politievak mee en behaald daarmee krachtige resultaten. Met een sterkte drang voor gerechtigheid helpt Dennis jou zowel fysiek als mentaal de beste versie van jezelf te worden. Door te luisteren, opvolgend met een doelgerichte aanpak weet hij in elke persoonlijke situatie balans te vinden in training ,voeding en mindset.  Een commitment op jouw eigen geluk? Omschakelen, en echte resultaten halen? Dan is het tijd Dennis te ontmoeten.

Dennis is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance Training en coaching

🚀 Life-en transformatiecoaching

🥒 Voedingsbegeleiding op maat

🥊 Vechtsporttraining

 ⚖️ Houdingspecialist


Lora

Ontmoet onze life performancecoach en trainer Lora. Lora is trainer bij onze Boost vestiging in De Meern.  Ze helpt graag mensen die meer uit hun leven willen halen en die zich daarbij 365 dagen per jaar goed en energiek willen voelen! Lora geeft je echte “tools” om nieuwe patronen te creëren die passend zijn bij jouw fysieke doelen en die jou in je kracht zetten.  Wil je gecoached worden en wil je ontdekken dat je meer kan dan je denkt? Dan weet je waar je Lora kan vinden!

'You are the master of your own destiny. You can influence, direct and control your own environment'.

Lora is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️Performance Training en coaching

💪Revalidatietraining

🥒 Voedingsbegeleiding op maat

☯️ Holistische coaching

📈 Hypertrofie

 


Vul onderstaand formulier in om voor jouw doelstelling te gaan met onze trainers!


 

 

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

Geplaatst op: 2019-09-20

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern Op vrijdag 27 september trappen we af met een nieuwe editie van de BOOST Workout & Social in De Meern! Dit keer gaan we aan de slag met Power...

Lees meer Meer nieuws
BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in Naarden

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in Naarden

Geplaatst op: 2019-09-20

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in Naarden Op 27 september is er weer een BOOST Workout & Social in Naarden! We starten met een lekkere work-out onder leiding van onze trainer Chris, di...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Inmiddels ben ik in totaal 25 kilo kwijt en voel ik mij fitter dan ooit!

  Muriel
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan
Rachelle Norbert Dick Muriel Jan

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.