Coaches Naarden

Alle BOOST coaches/trainers worden opgeleid in de BOOST ACADEMY waardoor de kwaliteit van performance coaching en training is gewaarborgd.

Rosanne (Oprichtster en mede-eigenaar BOOST Clubs)

BOOSTTrainer_.jpg

Ontmoet onze life en performance coach Rosanne. Rosanne is oprichtster van de BOOST Clubs en begeleidt onder andere de BOOST Academy waarin alle trainers en coaches intern worden opgeleid. Rosanne heeft 100den mensen begeleid van jong tot oud en weet met humor, energie en een liefdevolle aanpak je de dingen te laten zien die je zelf van jezelf nooit hebt kunnen zien. Zij weet de sleutel in jezelf om te draaien, zodat je het gevoel hebt dat je leeft - je eigen leven. Wil je een echte BOOST ervaren? Ontmoet Rosanne bij een clinic of workshop. 

Rosanne is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance coaching 

🚀 Life- en transformatiecoaching

☯️ Holistisch aanpak

🗣 Natural Leadership Training

🏆 Creëert grote impact in weinig tijd


Bart (Mede-eigenaar BOOST Clubs)

BOOSTTrainer_Bart.jpeg

'The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe 100%'.

Ontmoet onze life en performance trainer en coach Bart. Bart is mede eigenaar van de BOOST Clubs. Bart ziet alles en vertelt in simpele taal hoe jij niet alleen je lijf, maar ook je mindset zo kan transformeren dat het een positief effect heeft op je leven. Bart is erg duidelijk en laat jou zien, dat er ook andere paden zijn in het leven om te bewandelen. Bart creëert een krachtig fundament met jou zodat je niet meer terugvalt in oude patronen. 

Bart is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance Training en coaching (ook voor ondernemers)

🚀 Life-en transformatiecoaching

🥒 Voedingsbegeleiding op maat

💁🏻‍♂️ Hoofdtrainer van de clubs


Emilio

' Leef je leven'.

Ontmoet onze trainer Emilio. Emilio is hoofdtrainer bij BOOST Club Naarden en helpt jou naar uitzonderlijke resultaten op meerdere gebieden! 

Emilio is mega energiek en weet je iedere keer net uit je comfortzone te halen. Ook als het even lijkt dat je niet meer kan. Hij is een echte "No bullshit" trainer en coach. 

Emilio is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ Performance Training

🥊 Vechtsport training

📈 Hypertrofie

🥒 Voedingsbegeleiding


Bibi

BOOSTTrainer_Bibi.jpeg

'Van een passie maken we werk, al vanaf jongs af aan is sport van mij een passie en samen gaan we aan de slag om van jouw doel werk te maken'.

Ontmoet onze trainster Bibi. Bibi is de jongste trainster bij Boost Club Naarden. Naast het coachen en trainen van volwassenen, helpt ze kinderen en jongeren in hun kracht te staan. Zit je niet lekker in je vel? Wil je graag gehoord en gezien worden? Dan weet je haar nu te vinden!

Bibi is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ Performance Training en coaching 

🥊 Vechtsport training

📈 Hypertrofie

🥒 Voedingsbegeleiding

🚼 Kindercoaching


Aniek

'Je bent moediger dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt'.

Ontmoet onze trainster Aniek! Ze is onder andere de drijvende kracht achter ons Injekracht programma bij Boost en helpt daarmee mensen in korte tijd naar uitzonderlijke resultaten op meerdere gebieden! Zij is zo'n vrouw, die met een liefdevolle blik jou 180 graden kan laten draaien. Een vrouw waar je niet omheen kan.

Aniek is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ Performance Training en coaching 

❤️ Mensen in hun kracht zetten


Chris

'It always seems impossible until it's done. No guts, no glory. Do it'.

Ontmoet onze life en performance trainer en coach Chris! Chris heeft brede ervaringen vanuit de topsport en Defensie en hij weet als geen ander wat dealen met obstakels betekent. Hij vertelt je in begrijpelijke taal hoe jij niet alleen je lijf, maar ook je mindset zo kan transformeren dat het een blijvend positief effect heeft op je leven. Chris is erg empathisch en duidelijk en hij laat jou zien dat er ook andere paden in het leven zijn om te bewandelen. Chris leert jou jezelf kennen en creëert samen een krachtig fundament zodat je niet meer terugvalt in oude patronen. 

Chris is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance Training en coaching

🚀 Life-en transformatiecoaching

🥒 Voedingsbegeleiding op maat

👯‍♀️ Groepstraining (voor kids)


Berend

'Let's say...you have a cup of coffee, you pour the milk and you put the sugar. But it don't mean nothing unless you stir it'.

Ontmoet onze life en performance trainer en coach Berend. Berend heeft enorm veel kennis over het lijf en vertelt jou in Jip en Janneke taal waarom je de dingen op een bepaalde manier mag uitvoeren zodat het ook effectief is. Bij Berend wordt de bullshit direct aangepakt, zodat je effectief een nieuw pad kunt bewandelen om je doelen te bereiken. Met een bak humor en lichtheid laat hij je ervaren dat je meer kan dan je hoofd kan denken. 

Berend is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance Training en coaching (ook voor topsporters)

🚀 Life-en transformatiecoaching

🥒 Voedingsbegeleiding op maat

👯‍♀️ Groepstraining


Jochem

'Het is nooit te laat om je leven te veranderen. Het enige moment dat je hebt is nu'.

Ontmoet onze nieuwe trainer Jochem. Jochem is 29 jaar oud en komt uit Amersfoort. Jarenlang runde hij een bedrijf en leefde hij de droom van iemand anders. Nu kiest hij voor zijn eigen passie: mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Volgens Jochem begint dat met sporten waardoor je vanzelf inzicht krijgt in je overige behoeften en het makkelijker wordt om je doelen te stellen. Het is namelijk nooit te laat om je leven te veranderen en nu is het juiste moment aangebroken. Het enige moment dat je hebt is nu.

Jochem is gespecialiseerd in:

🥊 Vechtsporttraining

👯 Groepstraining

💯 Personal training


Mike

'Focus op resultaat en je ziet geen verandering. Focus op verandering en je ziet vanzelf resultaat'.

Ontmoet onze life- en performance trainer en coach Mike. Mike gebruikt  zijn jarenlange ervaring als topsporter, zijn opleiding in de psychologie en zijn transitie naar trainer en coach, om het transformatieproces bij anderen te begeleiden. Hij weet als geen ander welke uitdagingen de overgang naar een nieuwe levensstijl met zich meebrengen. Met zijn open en empathische houding kan hij jou ondersteunen tijdens het proces van gewoonte- & gedragsverandering, bij het aanleren van nieuwe patronen en bij het ontwikkelen van een veerkrachtige mindset.

Mike is gespecialiseerd in:

🏋️‍♂️ High Performance Training en coaching

👯 Groepstraining


Vul onderstaand formulier in om voor jouw doelstelling te gaan met onze trainers!

 

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden!

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden!

Geplaatst op: 2020-02-13

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden! Weinigen hebben het als hobby, maar toch moeten we er allemaal vroeg of laat aan geloven: de netwerkborrel. Je kent er vaak weinig ...

Lees meer Meer nieuws
BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

Geplaatst op: 2019-09-20

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern Op vrijdag 27 september trappen we af met een nieuwe editie van de BOOST Workout & Social in De Meern! Dit keer gaan we aan de slag met Power...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Inmiddels ben ik in totaal 25 kilo kwijt en voel ik mij fitter dan ooit!

  Muriel
 • Hééé! Dag lezer van dit ‘stukje tekst’. Even een leuke check, gewoon… omdat het kan.

  Rembrandt
 • Ik ben zeker niet klaar bij BOOST, mijn doel is nog 5 kg eraf!

  Liesbet
 • Ik kan het niet alleen en heb bij BOOST de hulp gevonden om toch verder te komen.

  Marinda
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan
Rachelle Norbert Dick Muriel Rembrandt Liesbet Marinda Jan