Meet the coaches

Alle BOOST coaches/trainers worden opgeleid in de BOOST ACADEMY waardoor de kwaliteit van performance coaching en training is gewaarborgd.

ROSANNE

BOOSTTrainer_.jpg

Oprichtster en directrice van BOOST heeft Rosanne van Zalingen echt van haar passie haar werk gemaakt. Tijdens haar werk als oa. productmanager in de levensmiddelenbranche, ontbrak voor haar iets. De passie om het verschil te maken in de gezondheid, sport en business wereld. Ze zag dat dingen anders konden en had een intuïtief gevoel om haar eigen brand neer te zetten in deze wereld.

Een wereld waarin veel mensen in een gevangenis leven met zichzelf.

Rosanne wil mensen vrijheid en beleving laten ervaren. Het leven als een groot avontuur kunnen zien en zelf het leven mogen creëren zoals ze het zelf in beeld kunnen zien. Avontuur, passie en kracht zijn voor haar de sleutelwoorden.

Rosanne gaat geen uitdaging uit de weg. Ze is een visionair, iemand die intuïtief is en bijzondere omstandigheden creëert. Rosanne inspireert, verbindt en ziet de potentie en mogelijkheden in zowel haar bedrijf, in haar werknemers, haar cliënten en deze maatschappij. Zij is vastberaden om een verschil te maken in de wereld.

Zij bereikt grootse doelen en resultaten door het toepassen van fundamentele, zowel wetenschappelijke als (boven)natuurlijke, wetten van hoe de wereld werkt. Het resultaat is eigenlijk altijd transformatie. Zij gelooft dat er meer is - iets grootser dan wie wij zijn en wat wij zien, en dat we onze grenzen vooral zelf opleggen.

Rosanne ziet dingen die anderen (nog) niet zien..

BEING ALIVE!!!!


BART

BOOSTTrainer_Bart.jpeg

The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe 100%.

Als ondernemer, mede eigenaar, Personal trainer en coach van BOOST weet ik als geen ander wat een transformatieproces met zich meebrengt. " Een lang verhaal kort " Voel je frustratie en/ of het verlangen, wil je mentaal en/ of fysiek je horizon verleggen en ben je er de volle 100% toe bereidt om er keihard voor te werken, dan wil je met mij werken. 

Je zal versteld doen staan wat je kan creeren, je hebt het al in je, alleen je ziet het nog niet!

 


BIBI

BOOSTTrainer_Bibi.jpeg

Van een passie maken we werk, al vanaf jongs af aan is sport van mij een passie en samen gaan we aan de slag om van jouw doel werk te maken.

 


DOMINIQUE

BoostTrainer_Dominique.JPG

 

Contact

Boost Health Club
Lambertus Hortensiuslaan 76
1412GX Naarden

06-47992234
Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.