Over BOOST

Hoe zou jouw leven er uit zien als je de resultaten die je voor ogen hebt deze keer nu echt kunt behalen, en behouden? We durven wel te stellen dat dit verder gaat dan alleen beter in je vel zitten. Wat zou het voor je doen als je de controle weer terugkrijgt? Praat of denk je er veel over, maar weet je niet hoe je zelf tot actie kunt — of moet — komen om resultaat te creëren?  

Vanzelf zal het niet gaan, resultaat is onlosmakelijk verbonden aan verandering. Als je blijft doen wat je altijd al deed, zul je namelijk krijgen wat je altijd kreeg. Maar het hoeft ook weer niet zo ingewikkeld te zijn als het soms lijkt. Met alle informatie die beschikbaar is, zie je door de bomen soms het bos niet meer. 

Wij helpen jou om een krachtige persoonlijke fundering neer te zetten. We werken aan WIE JE BENT, want wie je bent bepaalt altijd wat je doet. Samen gaan we kijken naar welke patronen en gedachten je tot nu toe draait die je elke keer weer terugtrekken en tegenhouden om door te gaan. Op deze manier komt er rust en ruimte in je hoofd om te werken aan patronen die wel voor je werken.

Bij BOOST staan we met veel toewijding, sportiviteit en passie voor jou klaar.  Wij coachen en trainen zowel mannen als vrouwen om het maximale uit hun leven te halen wanneer zij bereid zijn zichzelf opnieuw uit te vinden en de regie over hun eigen leven weer terug te pakken.

Heb je een vraag over BOOST Health Club?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.

 • * velden zijn verplicht.

Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.