OVER ONS

Bart van Koolbergen & Rosanne van Zalingen zijn eigenaar en eigenares van BOOST. Met veel toewijding, sportiviteit en passie staan wij voor jou klaar! Wij weten als geen ander dat het leven, echt leven niet vanzelf gaat. Daar is toewijding en transformatie voor nodig. Naast dat wij het beste uit jou willen halen, halen we ook het beste uit onszelf. Wij leven dit! Wij kijken naar wie je bent, naar je ware potentie die jij kan bereiken met je lijf, je leven en in je bedrijf. Onze missie is om de toegewijde mannen en vrouwen super krachtig, energiek en waardevol het leven echt te laten leven, zodat ze impact kunnen maken op onze maatschappij.

 

Maak kennis met fitness bij Boost Health Club

Vraag direct online de startinformatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.