Norbert

Rosanne en ik ontmoette elkaar in december 2016 en ze belde mij in januari 2017 of ik het leuk vond om eens langs te komen. Ze belde op het goede moment: ik wilde meer aan beweging gaan doen naast mijn drukke baan als ondernemer, waarbij ik ook veel in de auto en achter mijn bureau zit. Ik deed wel het een en ander zoals yoga en iedere jaar in juli de vierdaagse van Nijmegen lopen met mijn twee kinderen, maar vond dat te weinig.

Er was gelijk een click met Rosanne en Bart en ik had het gevoel dat ik niet bij een traditionele sportschool terecht zou komen. Gelukkig, want daar voel ik mij als HSPer niet thuis. Ik ben begonnen met individuele trainingssessies en coaching en na iets van een half jaar ben ik overgestapt naar de groepssessies. Hier ga ik één à twee keer per week naar toe. Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

Het leuke wat mij opvalt, is dat er eigenlijk weinig gebruik wordt gemaakt van apparaten, zoals je veel bij andere sportscholen ziet.

Je gebruikt voornamelijk je eigen lichaam, aangevuld met gewichten en af en toe de roeimachine , slee en cable crossover, hierdoor kun je vele oefeningen ook prima thuis doen.

Er heerst een hele fijne sfeer, er komen leuke actieve mensen, o.a. veel ondernemers, mensen die gemotiveerd zijn om lekker sportief bezig te zijn.

De persoonlijke aanpak van Rosanne, Bart en Roy bevallen mij goed. Er worden gevarieerde lessen aangeboden en je wordt uitgedaagd om een stapje meer te doen, maar passen ze ook aan afhankelijk van hoe het met je gaat. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van allerlei leuke weetjes en lekkere recepten.

Beste Rosanne, Bart en Roy bedankt en ga zo door!

Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.