Roy

Een half jaar geleden zat ik met een dozijn aan punten in mijn hoofd en die ervoor zorgde dat ik en mijn bedrijf bleef hangen op een punt waar ik niet wilde blijven. Ik kon geen stappen maken in de goede richting. De richting van druk, druk, druk zijn en moeite hebt om de rekeningen te betalen. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft is erg fijn. Echte Financiële vrijheid.

We begonnen eerst aan de acties en punten die energie en tijd kostte. Daardoor kreeg ik ruimte en meer focus. Met de hulp van Rosanne is de bullshit lijst weg. De lijst waarin ik nu werk, is overzichtelijk en helder.

Om focus te kunnen leven is het belangrijk geweest om daar dagelijks mee bezig te zijn. Het heeft tijd nodig, na een aantal weken merk je dat de lijst met shit korter wordt. Het resultaat van focus werd zichtbaar in resultaat na het lopen van een halve marathon. Ik had er al een paar gelopen en was altijd bezig met waar ik was en hoe ver het was tot de finish. Ik heb 3 maanden getraind bij Boost met trainer Bart. Resultaat tijdens de wedstrijd was, geen gedachtes die mij tegenhielden en 4 minuten sneller dan normaal. PR af;  21,1 km in 148 min. Veel vergeleken met eerdere runs waarbij ik steeds rond de zelfde tijd eindigde.

Na het opruimen van de lijst met shit, kreeg ik steeds meer ruimte voor de kernacties.

Na een half jaar bij Rosanne zijn projecten afgerond die bleven sudderen, er is helderheid in financiën, ik kan zien wat er moet gebeuren en daarop plannen , wat ik nodig heb en waar ik naartoe wil.  Wat een rust. Niet altijd, soms komt dat oude gevoel even terug wat niet werkt, dan bel ik Rosanne 5 minuten en ga ik weer door zonder dat er dingen in de weg zitten.

3 weken geleden verhuisde ik voor het eerst in 20 jaar tijd naar een eigen kantoorruimte, dit is niet zomaar iets. Dit voelt heel goed en hierdoor ook weer een betere focus. De tweede stap werd personeel aannemen, en dat in 3 weken tijd. Twee nieuwe dames op kantoor. Het geeft ruimte om de kwaliteit op een hoger level te creëren en het is fijn om een bedrijf neer te zetten, dat met elkaar meer impact maakt dan alleen.

Top Rosanne, dankjewel!

Body Transformatie

Body Transformatie

Geplaatst op: 2018-06-08

JOUW BEFORE AND AFTER TRANSFORMATIE PLAN  6 weken Body Transformatie Plan  Coaching door Personal Trainer  Persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw doelstelling  Voedingsbegeleid...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website

Nieuwe website

Geplaatst op: 2018-06-08

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website met een nieuwe frisse draai er aan. We horen graag jouw mening over onze website!

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Ik kon geen stappen maken in de goede richting. Dat is nu wel anders! Winst boeken en kunnen kiezen waar je geld aan uitgeeft!

  Roy
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan Roos
Rachelle Norbert Dick Roy Jan Roos

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.