Rembrandt

Hééé! Dag lezer van dit ‘stukje tekst’. Even een leuke check, gewoon… omdat het kan.

Hoe lees je dit? Met je tablet of nieuwste Galaxy of AppleX onderuitgezakt op de bank? Hangend in een luie stoel, met je benen op de salontafel? Net even te krom voorover gebogen voor je beeldscherm, je handen onder je hoofd met je ellebogen op je bureau? 
Lees je ook vaak dat fit zijn beter voor je is. En je hoofd opgeruimd en geordend zóóó veel beter werkt.

En jij maar denken, tja… leuk... maarruh ik word al moe bij het denken aan sport en discipline voor mezelf. Laat staan als ik het écht moet doen. Ik ben al bekaf van een hele dag werken, of m’n huishouden doen, of met de kinderen naar de dierentuin of het pretpark gaan. Laat staan de verplichte s... nou je weet wel. En de rest is ook al zo uitzichtloos. 

Ach, niet zeuren en gewoon doorgaan dan komt alles goed. Ja doe maar, zucht maar even diep en neem nog een slok cola light en een hand vol zoute nootjes of chips. 

Zo dat was ‘je momentje’ weer. En doorrrrr!
Een onvoldoende!! Of toch niet …

Precies zo, of misschien ietsje minder aangedikt, voelde ik mij ongeveer anderhalf jaar geleden.
Alleen maar bezig bezig bezig, zonder te beseffen waarmee. Omdat 7 dagen per week voorbij vlogen, of waren het er 10 in een week? En ik was druk druk druk met heel erg veel. Maar waarmee nou eigenlijk? Met alleen maar shit om me heen? Is het wel zo veel en waarom maak ik me er druk om? En waarom lukt het me niet om m’n dagen in te delen zoals ik dat wil? Om meer tijd voor mezelf te maken zodat ik meer tijd met andere leuke mensen kan doorbrengen. Tja … waarom lukt me dat niet?
Kortom, ik kwam er zelf even niet meer uit en het ging van kwaad tot erger.

Alsof het zo moest zijn was ik via via ooit eens in contact met BOOST gekomen (thanx Edwin :-)). En alsof het zo moest zijn, werd ik op het juiste moment geappt door Rosanne en had ik opeens ja gezegd om op een donderdagavond aanwezig te zijn bij een vrijblijvende clinic over coaching. Eenmaal in het nog te verbouwen pand in Naarden dacht ik; wat is dit… waarom ik en waarom hier?

Ach, soms moeten dingen gaan zoals ze gaan. Snappie, da’s logisch. Uiteindelijk heb ik een jaar lang coaching in combinatie met sport genoten bij BOOST. Gewoon, om m’n geest, m’n bedrijf en m’n energie weer onder controle te krijgen. Ja, je leest het goed, genoten! Zo kan je het namelijk opvatten: dat ik ben gaan genieten van de energie die ik krijg van het werken aan mezelf!

En dan ben je ineens een jaar verder. Ik heb besloten dat ik ook energie genoeg heb om mentaal verder aan mezelf te werken. Niet omdat het moet, maar … juist!

Maar nu, verslaafd? Of is het omdat het gewoon ontzettend goed voelt? 
Sport: hoe meer hoe beter! dus toch verslaafd? hahaha ;-)
De afgelopen 8 weken heb ik uit puur enthousiasme over hoe goed het voelt om fit te zijn, mezelf uitgedaagd in de Summer Body Boost 2019. Acht weken knallen. Vier keer per week aan de gang met zwaar, zwaarder, zwaarst! M’n geleerde focus in te zetten om verder te willen en dus verder te komen. Verder komen dan je zelf verwacht had. F•ckin’ h*** wat geeft dat een goed gevoel!
Wat ook enorm heeft geholpen is de zeer gedreven groep medesporters. Inmiddels onze ‘Summer Body Family’, heerlijk!! En natuurlijk niet te vergeten de BOOST Drill Masters. Tjonge, over motivatie gesproken! Super effectief!

Ja! Wat leuk als je hier nog steeds aan het lezen bent. Dan snap je dat je met zoute nootjes en cola onderuit hangend op de bank avond aan avond nog veel te laat afgepeigerd met je tablet op schoot proberen te ontspannen door een beetje te internetten met een half oog naar één of andere vage tv-serie kijkend, wel degelijk kan veranderen in meer positieve energie in je leven. Waar je zelf aan het roer staat van wat je kan, wil en gaat doen.
Kortom, dank BOOST! Dank coaches/trainers! Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. 

Zoals ik al zei, soms moeten dingen gaan zoals ze gebeuren. Maar of dat echt zo logisch is, heb je zelf in de hand. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met BOOST. Ook jij verdient dat!

Energieke groet van Rembrandt de Vries (1975)

Mede eigenaar Drukwerkservice, Amsterdam

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden!

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden!

Geplaatst op: 2020-02-13

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden! Weinigen hebben het als hobby, maar toch moeten we er allemaal vroeg of laat aan geloven: de netwerkborrel. Je kent er vaak weinig ...

Lees meer Meer nieuws
BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

Geplaatst op: 2019-09-20

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern Op vrijdag 27 september trappen we af met een nieuwe editie van de BOOST Workout & Social in De Meern! Dit keer gaan we aan de slag met Power...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Inmiddels ben ik in totaal 25 kilo kwijt en voel ik mij fitter dan ooit!

  Muriel
 • Hééé! Dag lezer van dit ‘stukje tekst’. Even een leuke check, gewoon… omdat het kan.

  Rembrandt
 • Ik ben zeker niet klaar bij BOOST, mijn doel is nog 5 kg eraf!

  Liesbet
 • Ik kan het niet alleen en heb bij BOOST de hulp gevonden om toch verder te komen.

  Marinda
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan
Rachelle Norbert Dick Muriel Rembrandt Liesbet Marinda Jan