Liesbet

Liesbet van Gassel, 52 jaar, eigenaar van makelaarskantoor viaLies, getrouwd en moeder van drie jongens.
Na mijn verhuizing, 6 jaar geleden, ben ik heel erg aangekomen. Borrels, etentjes en natuurlijk mijn stijgende leeftijd zijn daarvan de oorzaken. 
De doelen die ik wilde realiseren bij BOOST waren: afvallen, sterker worden en lekkerder in mijn vel zitten.

Nadat ik samen met Bart mijn doelen had vastgesteld en was gewogen en gemeten, ben ik op 7 augustus 2018 gestart bij BOOST. Ik kreeg twee keer per week een duo training samen met een vriendin die mij bij BOOST naar binnen heeft gehaald. 
Meerdere trainers hebben mij getraind. Best fijn want dat leverde mij een diversiteit aan inzichten, kennis en ervaring op. Bij elke trainer leer je wel weer iets anders. 

Afgelopen zomer heb ik meegedaan aan het Summerbody programma. Met een hechte groep 2x extra trainen naast onze reguliere trainingen. Gecombineerd met een voedingsprogramma en onder strenge controle van Emilio en Berend. Dit was een perfecte ‘stok achter de deur’ die ik echt nodig had! Sterker nog, het heeft mij gebracht waar ik nu ben. Inmiddels staat de teller op -11 kg.

Naast de 2 groepstrainingen heb ik 12 weken Personal Training gedaan bij Emilio, dit heeft geresulteerd in pijnvrije knieën en sterkere benen. Naast het trainen was het ook een positieve stimulans om door te gaan met het voedingsplan en het afvallen. Dat is best een uitdaging voor de winterperiode en aankomende kerst. 

Ik overweeg dan ook om weer mee te gaan doen aan de Summerbodygroep die in oktober start! Dat brengt mij in een goede flow, ik let nog meer op mijn eten en ik neem alle tips en tricks ter harte. Vooral door de groepsdruk in positieve zin!

Ik ben zeker niet klaar bij BOOST, mijn doel is nog 5 kg eraf!

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden!

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden!

Geplaatst op: 2020-02-13

BOOST WORK-OUT & SOCIAL Special edition! | 28 februari 17:30 uur in Naarden! Weinigen hebben het als hobby, maar toch moeten we er allemaal vroeg of laat aan geloven: de netwerkborrel. Je kent er vaak weinig ...

Lees meer Meer nieuws
BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern

Geplaatst op: 2019-09-20

BOOST Workout & Social | 27 september 17:00 uur in De Meern Op vrijdag 27 september trappen we af met een nieuwe editie van de BOOST Workout & Social in De Meern! Dit keer gaan we aan de slag met Power...

Lees meer Meer nieuws
 • Ik ben niet alleen krachtiger in m'n lijf geworden, maar ook een krachtige moeder voor mijn kind. Ik heb een nieuwe identiteit

  Rachelle
 • Het doet mij goed en naast het feit dat mijn conditie verbeterd is, is ook mijn bloeddruk gezakt, een bijkomend voordeel. 

  Norbert
 • Ik kwam binnen met een zwak en stijf lijf. Maar in een hele korte tijd werd ik fit en krachtig!

  Dick
 • Inmiddels ben ik in totaal 25 kilo kwijt en voel ik mij fitter dan ooit!

  Muriel
 • Hééé! Dag lezer van dit ‘stukje tekst’. Even een leuke check, gewoon… omdat het kan.

  Rembrandt
 • Ik ben zeker niet klaar bij BOOST, mijn doel is nog 5 kg eraf!

  Liesbet
 • Ik kan het niet alleen en heb bij BOOST de hulp gevonden om toch verder te komen.

  Marinda
 • Ik ben inmiddels een paar kledingmaatjes verder en kan 2 uur achter elkaar trainen. Ik ben blij met het resultaat

  Jan
Rachelle Norbert Dick Muriel Rembrandt Liesbet Marinda Jan